Event styling

Naast interieur styling, Doet Linvento ook aan evenement stijling.  Dit gaat altijd op aanvraag. 

 

Als evenementstylist bied ik unieke en creatieve stylingoplossingen voor evenementen van elke omvang. Mijn expertise ligt in het creëren van sfeervolle en onvergetelijke evenementen die passen bij uw visie en doelstellingen.

Of u nu een corporate evenement, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander evenement organiseert, mijn evenementstyling diensten kunnen u helpen om uw evenement te transformeren in een onvergetelijke ervaring. Ik werk nauw samen met u om uw visie te begrijpen en deze om te zetten in een prachtig ontwerpconcept dat past bij uw budget.

Mijn evenementstyling diensten omvatten het ontwerp en de styling van alle elementen van uw evenement, van tafeldecoraties en bloemstukken tot meubilair, verlichting en achtergronden. Ik werk samen met een team van creatieve professionals om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne, extravagante of juist een subtiele stijl, ik heb de expertise en creativiteit om uw evenement te transformeren in een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met mij op om te zien hoe ik u kan helpen bij het creëren van een prachtig gestyled evenement dat uw gasten zal verrassen en betoveren.

Portfolio van de uitgevoerde evenementen 

Fotoshoot locatie styling. 

Romantische high tea met strand fotoshoot is het thema van deze event styling. De fotograaf heeft aangegeven wat voor stijl en vibe en budget ze graag wilde. Daar is onderstaande uitgekomen. 

Last minute eventstyling, Hippie sprookjesachtig yoga en meditatie event.  

Het regelen van de aankleding van het festival (50 personen) van Mara Luz. Een kleine uitdaging was het wel in 1 week moest alles klaar zijn. Van een ontwerp, tot inkoop tot realisatie, maar samen met de top vrijwilligers hebben we het gered. Maar ook was het budget laag en het liefst zoveel mogelijk tweedehands producten.