B2B

Bent u op zoek naar een partner in interieurontwerp voor uw bedrijf? Bij Linvento bied ik professionele en op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfsinterieurs. Of u nu uw kantoor volledig opnieuw wilt inrichten, hulp nodig heeft bij het ontwerpen van een nieuwe winkelruimte, of gewoon advies wilt over kleuren en materialen, ik heb de expertise en creativiteit om uw visie tot leven te brengen.

 

Ik werk nauw met u samen om uw wensen en behoeften te begrijpen, en om een interieurontwerp te creëren dat past bij uw merk, bedrijfscultuur en budget. We werken met hoogwaardige producten en materialen om een professionele en stijlvolle uitstraling te creëren die indruk zal maken op uw klanten en medewerkers.

 

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om het gehele ontwerp proces uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Ik verzorg het projectmanagement, de inkoop en de coördinatie van de uitvoering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

 

Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met Linvento, neem dan vandaag nog contact met mij op om te zien hoe ik u kan helpen bij het creëren van een professioneel en functioneel bedrijfsinterieur dat past bij uw visie en merk.

 

Ben jij als (interieur) architect, ontwerper of vastgoedontwikkelaar in tijdnood om alles zelf uit te tekenen. 

Laten onze krachten bundelen. Neem contact op en we werken samen wat uit. 

 

Wil je Linvento inhuren voor zakelijk ontwerp, hiervoor verwijs ik naar pagina ontwerppakketten voor de mogelijkheden. 

 

Vragen?

Neem contact op en dan werken we samen wat uit.